1 av 5

Søt minimalisme

Et hjørne i stuen kan fint brukes som kontorplass. En slik plass krever at man er litt ryddig, så et skap eller lignende i nærheten er nødvendig. Da kan man putte rotet inn der og heller vise fram søte detaljer på kontorpulten.


Foto: Margaret M. deLange

2 av 5

Smart oppbevaring

Reolene som er bygget rundt skrivebordet er satt sammen av kasser. Noen av dem har fått dører slik at man kan gjemme bort rotet, mens andre kasser står åpne.

Over skrivebordet henger det en hullplate med lister på baksiden. Der er det fint å henge opp ting med kroker eller tape.


Foto: Anitta Behrendt

3 av 5

Utnytt plassen

Har du liten plass kan løsningen være å bygge inn en kontorplass i et hjørne. Innebygget kontorpult og hyller over utnytter plassen maksimialt.


Foto: House of Pictures

4 av 5

Personlig rom

Hjemmekontoret får personlighet om du har ting du liker rundt deg. Her er det hengt opp et armeringsjern bak skrivebordet som blir ei kul oppbevaringstavle.


Foto: Yvonne Wilhelmsen

5 av 5

Koselig kontorhule

Dette kontoret er spesialbygget under en trapp og utnytter plassen godt. Det lyse treet og de knæsje fargene gjør plassen til et koselig sted å sitte.


Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN