1 av 6

Ikke bare hvitt

I badekarnisjen er all puss på murveggen fjernet. Den røffe veggen står i kontrast til det elegante badekaret som er kjøpt på victorianplumbing.co.uk. Karet er malt på utsiden med bengalakk i en turkis farge som eieren har scannet fra de historiske flisene. Badevekten er kjøpt på loppemarked, og geviret er fra Sjarm og sjel. På veggen henger en gammel jakke som er kjøpt brukt i Stockholm.


Foto: Jorunn Tharaldsen

2 av 6

Ikke bare hvitt

Kombiner mørke fliser med detaljer i messing, kurv og farget glass.


Foto: Jorunn Tharaldsen

3 av 6

Ikke bare hvitt

Rommet er ganske hvitt, men de fargerike flisene skaper liv. Flisene er fra den spanske Made a Manos Pop-kolleksjon og eieren valgte dem fordi de minner henne om akvareller.


4 av 6

Ikke bare hvitt

Badet er pusset opp på lavbudsjett. De opprinnelige flisene på veggen er grunnet med grunning for fliser. Veggen er deretter helsparklet og slipt - før den er malt med maling for våtromssystem. Nye fliser er lagt over de gamle på gulvet. Baderomsinnredningen i tre skaper en lun stemning i rommet.


Foto: Trine Thorsen og Inviso/ Øyvind Heia

5 av 6

Ikke bare hvitt

Kjøpmannsdisken er fra Home & Cottage, platen er lakket med åtte strøk, slik at den tåler vannsøl. Vaskene er fra Duravit, og stigen er fra Ha det på badet. Plastmatte fra Palma, krakk fra HK Living.


Foto: Sveinung Bråthen

6 av 6

Ikke bare hvitt

Eierne har prøvd å gjenskape stemningen fra et luksuriøst, tyrkisk bad. Det store speilet reflekterer lyset fra vinduet og gjør rommet lyst og luftig. Servantskapet og vegglampen over speilet er fra Ikea, gulvflisene heter Provence herregård og er fra marrakechdesign.se.


Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN