1 av 6

Skap dynamikk

Det grunnleggende i et fint stilleben er helt enkelt å velge ut en gruppe vakre ting
som du liker. Her har vi holdt oss til et farge- og materialtema som gjør at alt henger sammen. Det er alltid viktig å jobbe med flere ulike høyder og størrelser på
sakene for å skape dynamikk. La også luften mellom grupperingene gjør sitt.
På en kommode er det dessuten alltid hyggelig med en lampe – eller to!


Foto: Sara Landstedt

2 av 6

Filtrer lyset

Glass får lyset til å slippe gjennom og skaper et vakkert lysspill. Vil du dekorere vinduet uten at det stenger for lyset, er glass perfekt. Her er det holdt i en hovedfarge, noe som skaper en helhet.


Foto: Jorunn Tharaldsen

3 av 6

Hold det enkelt

Ikke alle boliger kler et myldrende stilleben. Å holde seg til én enkelt ting blir effektfullt og rolig på samme tid.


Foto: Sara Landstedt

4 av 6

Velg en stil som passer

Velg gjenstander som passer til stilen og stemningen i resten av rommet. Her er beboeren opptatt av vintage, og en gammel parfymeflakong, en rosa pokal og en gammel vase understreker stilen.


Foto: Linnea Press

5 av 6

Jobb med høyden

Ikke begrens deg til en rad av like høye ting i vinduskarmen, men utnytt vinduets høyde og la stillebenet vokse oppover. Det blir mer spennende da.


Foto: Sara Landstedt

6 av 6

Fargekoordiner

Hold deg til én, to eller tre ulike farger i et stilleben. Jo færre farger, desto flere gjenstander går det an å ha uten at det blir for rotete. Hvitt er forståelig nok veldig takknemlig å jobbe med.


Foto: Linda Östling
Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN