1 av 5

Redaktør Anne Vestad velger seg blått

En knall blå lampe inspirert av den klassiske industrilampen - laget i myk silikon-gummi. En herlig fargeklatt som kan passe nesten hvor det skal være - ja takk! Muuto Unfold pendel, kr 995, Room21.


2 av 5

Redaktør Anne Vestad velger seg blått

Sofaen Duo er egentlig designet med tanke på arbeidsplasser og offentlige rom, men jeg tar den mer enn gjerne med meg hjem. Når jeg vil være i fred har jeg "veggene" oppe, og så bretter jeg dem ned når jeg er klar for det mer sosiale. Den er jo ikke akkurat billig - men den nydelige blåfargen, da! (Sofa Duo, kr 46.960, LK Hjelle).


3 av 5

Redaktør Anne Vestad velger seg blått

Hjemme har jeg en dansk kokebok som heter "Simremad og ting der tager tid" - og jeg formelig kjenner duften av høstlige kjøttgryter som står og putrer i timesvis når jeg hører den tittelen. En blå støpejernsgryte fra Le Creuset er perfekt for både Boeuf Bourguignon og Coq au vin - det er bare å sette i gang! (Signature gryte, kr 1599, Le Creuset).


4 av 5

Redaktør Anne Vestad velger seg blått

Blått har alltid vært min farge, derfor nyter jeg det til fulle hver gang blått dukker opp i trendbildet - som nå. Jeg er i tillegg "pleddoman", så et blått ullpledd er et must for meg denne høsten (Ralph ullpledd, kr 620, Klippan Yllefabrik).


5 av 5

Redaktør Anne Vestad velger seg blått

Jeg liker å ha en klokke å se på, og jeg liker å se på pene ting. Så da velger jeg meg denne! (Ora bordklokke, kr 499, Kähler).


Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN