1 av 5

Hvitt, furu og kunst på veggene

Dette er et godt eksempel på at selv et stramt, hvitt kjøkken kan få personlighet og fremstå som varmt og innbydende. Istedenfor å gjemme vekk kjøkkentingene i skap, er de stilt ut i en stor, åpen reol av bokkasser i furu fra traevarer.dk. Jeg elsker også  messingdetaljene på skapene, marmorlampene og  kunstverkene - kanskje ikke så vanlig å finne på en kjøkkenvegg, men desto mer spennende. Selve kjøkkeninnredningen er fra JKE Design med hvite dører, Riva.


Foto: Tia Borgsmidt
Stil:

2 av 5

Ferdigkjøkken kombinert med skreddersøm

Det går faktisk an å kombinere et ferdigkjøkken med skreddersøm og få et unikt resultat. Innmaten er fra Kvik, Alessandro D'Orazio har designet selve kjøkkenet, og en møbelsnekker har stått for utførelsen. En åpen hylle med pene gjenstander skaper en hyggelig og uhøytidelig stemning, i likhet med krakken og trebordet fra Frama, og de ulike stolene rundt bordet.


Foto: Margaret M. de Lange
Stil:

3 av 5

Grønt er fortsatt skjønt

Jeg digger grønne kjøkkener, og dette er ikke noe unntak. Kjøkkeninnredningen Epoq er fra Elkjøp, de enkle flisene på veggen, 14 x 14 cm, er fra Flisekompaniet, og benkeplaten i marmor er fra CG Karlssons Stenhuggeri. For å myke opp det litt harde, glatte inntrykket, har beboeren supplert med en gyllen lampe fra Eske, trefjøler og en fin, gammel stol (som ikke synes på bildet) - akkurat slik jeg også liker det. FOTO: Margaret M. de Lange


Foto: Margaret M. de Lange
Stil:

4 av 5

Når billig er best

Selv det billigste og, unnskyld, kjedeligste hvite kjøkken kan bli superlekkert med riktig tilbehør. Her er veggen krydret med vakre fliser fra Made a manos Pop-kolleksjon i spennende fargenyanser. I Stringhyllen på veggen står treboller, kurver og gammel keramikk, og også bordet og stolene i tre er kjøpt brukt. Som kontrast er det valgt en moderne takpendel Madam Stoltz. Et kjøkken med både personlighet og høy sjarmfaktor!


Foto: Tia Borgsmidt
Stil:

5 av 5

Kjøkkenet som et maleri

Dette er et eksempel på at resultatet kan bli helt unikt hvis du tenker på kjøkkenet som et møbel eller et maleri. Personlig ville jeg gått for en mer dempet farge på bakveggen og skapene, men det er jo smak og behag. Det jeg liker best er selve skapene i almetre som gir en varm lød til kjøkkenet. For at ikke uttrykket skal bli for tungt og massivt, har arkitekten vekslet mellom åpne hyller og ulike materialer.


Foto: Tia Borgsmidt
Stil:
Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN