1 av 5

Redaksjonens favoritter - plakater

Bildene til Hilde Mork / Paper me er magiske. Dette bildet heter Miss Jade og jeg synes bildet er både mystisk og sart på samme tid. Dette vil jeg henge på soverommet. Miss Jade, 50 x 70 cm, kr 750, hildemork.com.


2 av 5

Redaksjonens favoritter - plakater

Det er mange som har skaffet seg en eller flere plakater fra Playtype, og jeg går stadig og ønsker meg noen jeg også. En E for navnet til kjæresten hadde gjort seg på kontoret. Playtype E, 70 x 100 cm, kr 299, hviit.no.


3 av 5

Redaksjonens favoritter - plakater

Den botaniske trenden holder seg stadig og plakatene fra Kristina Dam er fine og litt annerledes. Bildene er tatt med et tynt papir mellom kamera og motivet som gjør at det blir litt utydelig, men veldig spennende. Dette vil jeg ha på stueveggen. Palm, 70 x 100 cm, kr 720, room21.no.


4 av 5

Redaksjonens favoritter - plakater

David Ehrenstråhles byguider er populære. Selv har jeg en forkjærlighet for London og dette bildet er en favoritt jeg allerede har på veggen i stua. Kommer i to størrelser (58 x 100 cm, kr 900 og 42 x 70 cm, kr 700). Artilleriet.se.


5 av 5

Redaksjonens favoritter - plakater

Til slutt en liten søt plakat som kan passe på barnerommet. Jeg har ikke barn selv, men har litt lyst på den allikevel. Den kan jo henge i gangen og ønske alle velkommen med et smil? Plakat Tellkiddo, A4-størrelse kr 70, frokenrosa.no.


Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN