1 av 6

Svart og hvit

Gyngestolener fra mosterolga.dk. Den er malt i den lysegrå fargen R15 Limurt, fra Dyrup. Puten er fra House Doctor. Gulvlampen heter Grasshopper og er fra Gubi.


2 av 6

Svart og hvit

I en sveitservilla fra 1925 på Evanger har eierne tatt inn svarte og moderne detaljer til de sjarmerende gamle veggene og gulvene som er malt hvite. Sammen med bruktfunn og gamle skatter blir det en spennende kombinasjon.


3 av 6

Svart og hvit

Den industrielle stilen har vokst seg stor de siste årene. Her har eierne valgt en svart og hvit variant, med inspill av treverk. De svarte kurvene er laget av resirkulerte dekk. Lignende får du hos solfang.no. I hjørne av stuen er det en arbeidskrok med stor tavle. Stol: Eames side chair, skrivebordslamp fra Ikea.


4 av 6

Svart og hvit

Dagsengen fra Skovshoved Møbelfabrik kan du få kjøpt hos mokkasin.com. Bordet er fra Menu, og tekannen, vasen og koppen er fra stillebenshop.com.


5 av 6

Svart og hvit

Med grå og lys mintfarget maling, er det laget et flott sikksakkmønster i svart og hvitt på skapedørene. Den grå har fargekode 5525, mens den mintfargede har fargekode 2202, begge fra Flügger.


6 av 6

Svart og hvit

Med en base i hvitt og kun små detaljer i svart - gjerne kombinert med treverk, blir stilen langt mer varm og lys. Her er veggskulpturene gjør-det-selv-prosjekter - bruk for eksempel to gamle ostefat som det allerede er hull i. Arne Jacobsen-stolen er malt i fargen R40 Torden fra Dyrup.


Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN