1 av 7

Tapeter som synes

Det vakre tapetet "Skymning" fra Sandberg minner om en deilig solnedgang. Du trenger egentlig ikke så mange møbler når du har dette på veggen.


2 av 7

Tapeter som synes

Et vintage-tapet kan bli skikkelig kult om det får gjøre mye ut av seg i et rom. Hent gjerne igjen fargene fra tapetet i andre detaljer i interiøret.


3 av 7

Tapeter som synes

Tapetet på veggen heter Lily Ocean og er kjøpt på wallpaperfromthe70s.com. En frisk tapet som sammen med de fargerike detaljene skaper et lekent interiør.


Foto: Norske Interiørblogger

4 av 7

Tapeter som synes

Du kan få betong på veggen uten å rive av gipsplatene. Tapetet fra Storeys gir en røff stil.


5 av 7

Tapeter som synes

På barnerommet er det flott med farger. Dette tapetet med søte dyr blir minsten glad for. Det heter Marionette og er fra Ferm Living. Tapetet på sengen heter Owls og er også fra Ferm Living.


6 av 7

Tapeter som synes

Soverommet er delikat innredet med både brukte og nye tekstiler og puter, gamle møbler og et vakkert tapet. Liknende tapet får du hos tapetgalleriet.no. Til sammen danner det en spennende stilmiks.


7 av 7

Tapeter som synes

Et tapet som virkelig "gjør rommet" er Feather fra Ferm Living. Med dette tapetet på veggen kan man dempe fargene på detaljer og velge for eksempel hvitt og lyst tre.


Foto: Irene Sandved Lunde
Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN