1 av 8

Arkitekttegnede skap under trappen

Trappen og løsningen under er arkitekttegnet. Mange ulike skaprom gir rikelig med oppbevaringsplass. Trappetrinnene er i heltre eik, laget i Polen. Trinnene er behagelige å gå på, og trefargen gir glød til den ellers hvite kjelleren.


Foto: Per Erik Jæger

2 av 8

Heng opp et forheng

En enklere løsning er å henge et forheng foran åpningen under trappen. Det gir et avslappet preg og er enklere å få til når trappetrinnene er åpne. Forhenget skjuler sko og yttertøy.


3 av 8

Kontorplass under trappen

Her har beboerne utnyttet plassen under trappen til skrivebord og oppbevaring. Både platen til skrivebord og benken er bygget av MDF-plater. For å lage benken har de skrudd og limt sammen beina, som er av 3 cm tykk MDF, og selve benkeplaten, som er 2,2 cm. Under benken går en lang list for å gjøre en mer stødig. Det er også satt vinkler inn under benkeplaten for å forsterke den ytterligere. Til slutt ble den malt med oljemaling. Også hyllene over pulten er av MDF-plater med hylleknekter under som er malt hvite. Lengst inn under trappen er det satt opp skap. Ide: Regina Øvergaard


Foto: Bjørg Hexeberg Staveli

4 av 8

Bokoppbevaring under trappen

Mangler du bokhyller, ja hvorfor ikke oppbevare bøkene under trappen! Der er det plass til mange bøker, og bøkene blir en skulptur i seg selv.


Foto: Linnea Press

5 av 8

Skohylle under trappen

Utnytt plassen under trappen til klesoppbevaring. Her er det hengt en knagg på baksiden av et av trappetrinnene, og under er det montert en hylle i samme bredde som trappen.


Foto: Tia Borgsmidt

6 av 8

Bygg inn trappen

Ved å bygge inn trappen, får du et ekstra kott til alt fra støvsugeren til treningsbagen. Ved å montere en rundstokk fra vegg til vegg innenfor døren, får du et ekstra sted å henge fra deg ytterklær som ikke er så ofte i bruk.


Foto: Bård Jørgensen

7 av 8

Innebygde skap under trappen

Her har beboerne laget innebygde skap under trappen og satt på fargerike håndtak.


Foto: Tia Borgsmidt

8 av 8

Avlastningsbenk av kjøkkenmoduler

Beboerne ville beholde den åpne løsningen for å få mest mulig luft, men lagde en benk av kjøkkenskap som de satte delvis under trappen. Under benken er det plass til oppbevaring.


Foto: Dreyer Hensley
Annonse:
kommentarer
Annonse:

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

TIL TOPPEN